Brođani pobijedili na Pjeskari: Ulovljena tona ribe


(FOTO: 034 portal)

04.06.2013. | Mario Barać
Pregleda: 17387

Ekipa CT „Bajce“ iz Slavonskog Broda uvjerljivo je osvojila prvo mjesto na prvom ovosezonskom šaranskom kupu koji je od 31. svibnja do 2. lipnja održan na jezeru Pjeskara u Dobrovcu pored Lipika.

Oni su tijekom 52 sata neprekidnog ribolova ulovili i u jezero vratili 31 ribu ukupne težine 256 kilograma što je za 99 kilograma više od lipičke ekipe CT „Opušteni“ u kojoj su liovili Sebastijan Bartoš, Davor Jandroković i Ivan Sabo. Velika borba vodila se za upravo 2. mjesto, a Lipičani su na kraju slavili s prednošću od samo 1,5 kilograma u odnosu na CT „Big Buddha“ iz Velike Ludine. Branitelji lani osvojenog naslova, članovi ekipe CT „Hookah Culak“ na kraju su osvojili 4. mjesto u konkurenciji 11 ekipa koliko ih se natjecalo na ovom kupu.

Na ovom kupu se slabije lovilo prvenstveno zbog lošeg vremena, naglog zahladnjenja i kiše pa je tako ukupno ulovljeno 1.127 kilograma ribe ili gotovo 1,5 tona manje od rekorda koji jena ovom jezeru postavljen na kupu održanom u lipnju 2011. godine.


Najveći ulov imali su ribolovci CT „Karas“ iz Novske koji su ulovili šarana teškog 17,92 kilograma.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI