Družimo se, zabavljamo i učimo koristiti internet

Ljubo Gnjatović
(FOTO: Marina Kvolik)

08.03.2013. | Marina Kvolik
Pregleda: 9195

Oko 70 polaznika upisalo se na besplatni tečaj informatike za umirovljenike koji je Grad Požega organizirao u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice.

- Učimo ih osnove, pisati dokumente. Otvorili smo im e-mail račune kako bi se mogli dopisivati, a ukoliko budu zainteresirani napravit ćemo im i facebook profile. Vrlo su ažurni u obavljanju zadataka. Ide im sporije, ali se trude - rekao je Dino Blažević, voditelj tečaja.




84-godišnji polaznik Ljubo Gnjatović ističe kako se osjeća kao dio male obitelji. Bez obzira na godine odlučio se prijaviti kako bi bio u skladu s modernim vremenom. - Nemam nikakvog predznanja. Vrlo je interesantno. Učim od temelja. Najviše me zanima internet gdje volim čitati o sportu, politici, kulturi i slično - rekao je Ljubo koji je svim polaznicama za Dan žena poklonio ruže.


- Prekrasno je. Svi smo se upoznali i sprijateljili međusobno, a voditelje doživljavamo kao svoju unučad. Imam predznanja, ali želim još više naučiti. Svakodnevno pratim internet, redovito čitam 034portal. Ne zanimaju me društvene mreže poput Facebooka. Ovo je odlično i to nas je motiviralo dalje za proljeće - tvrdi Marica Sertić. Tečaj za umirovljenike će trajati do kraja svibnja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI