Bili smo blokirani 9 sati, nitko nam nije došao pomoći

Autobus u snijegu
(FOTO: NGbuntovnici.com)

09.12.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 15387

Odlazak na natjecanje u Zagreb za požeške i novogradiške plesače pretvorilo se u pravu dramu kada su shvatili da su zarobljeni u kilometarskoj koloni i da ne mogu nikuda. Četiri autobusa puna djece i njihovih roditelja iz Plesnog studija Marine Mihelčić gotovo cijeli dan jučer su bili blokirani na autocesti kod Ivanić Grada.

- Krenuli smo na put jer smo bili obaviješteni da bi cesta trebala biti prohodna. Oko 9 sati stajali smo u koloni vozila, zatrpani u snijegu koji je nemilice padao. Nismo mogli izaći van jer je bila mećava. Zvali smo sve službe, od HAK-a gdje nisu znali ništa, do Centra 112. Došao je jedan čovjek, vozač ralice, koji je rekao da će doći ralicom i osloboditi prolaz. Međutim, ralica nije došla. Zahvaljujući pomoći drugih vozača, dobrih ljudi koji su svojim lopatama pomogli da se izvučemo iz snijega, uspjeli smo se tek oko 18 sati probiti nazad i prijeći u drugi trak autoceste kako bismo se mogli vratiti. U Požegu smo stigli oko 21 sat - ispričala nam je Marina Mihelčić.




Mihelčić je također demantirala informacije objavljene jučer u nacionalnim medijima o tome kako su službe pomagale ljudima u blokiranoj koloni.


- Apsolutno nikoga nije bilo. Možda su došli pomoći kasnije, ali dok smo mi bili tamo, nijedna služba nije bila, nitko nije pomogao.



- Djeca su sve prošla odlično, pjevali su i zabavljali se u autobusima. Ja sam se samo bojala da ne bi ostali bez grijanja jer vani je vrijeme bilo užasno - kaže Marina Mihelčić.



Foto: NGbuntovnici.com



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI