Starica (74) zvala policiju jer njezin muž (81) stalno hoće seks

Verica Stevanović pokazuje modricu koju je zaradila kada je svome suprugu uskratila seks
(FOTO: Kurir-info.rs)

25.10.2012. | Kurir/M.N.
Pregleda: 12415

Policija je morala reagirati da bi zaštitila 74-godišnju Vericu Stevanović od njezinog 81-godišnjeg supruga Živojina, koji od nje traži da vode ljubav, što ona zbog bolesti ne može. Ovu je priču o starim supružnicima iz Mirijeva koji već dvije godine vode borbu zbog seksa objavio srbijanski list Kurir.

"Od ovog mog Živojina živa ne mogu da ostanem. Oće čovek da se seksa svaki dan. Maltretira me već dve godine... Ne znam više šta ću s njim. Ja mu kažem nek nađe neku pa nek joj gura onu stvar kad mu se već traži, a on neće. Oće samo mene da muči" - požalila se Verica.

"Njemu se traži, a ne može da shvati da ja ne mogu više da spavam s muškarcem. Nikad više u životu, jer sam pre dve godine operisala nešto dole i skroz su me zašili. Ja sam, bre, jedva ostala živa posle te operacije. On misli da je meni bilo lako kad su mi doktori rekli da više nikad u životu neću moći da imam seksualne odnose. Plakala sam danima, al’ šta ću... A on, ko ludak neki, samo jurca za mnom ovuda po stanu. Oće pa oće, a ne zna da bi me živu pocep’o kad bi mi stavio ono dole."





Suprug Živojin iznio je svoju stranu priče: "Jeste da ponekad poludim što neće da mi dozvoli da se malo zadovoljim, ali preteruje. Znate li vi kako je meni? Jeste da imam 81 godinu, ali ja sam, bre, pun snage. Nisam ja kriv što mi se to traži, to je zakon prirode, ne mogu protiv toga".

On bi da se pomire, ali ona je ustrajna u nakani da ga otjera od kuće: "Ma, nek nađe neku pa nek je je..e, samo nek mi se skine više s vrata! Jednom je našao neku koja mu je za pola sata tražila 5.000 dinara, al’ nema on za to pare. A i ko će njega ovako matorog?"



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI