Nagrađeni mališani za literarne i likovne radove

Nagrađeni učenici OŠ braće Radića iz Pakraca
(FOTO: Mario Nakić)

20.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7986

Pakračani i Kaptolčani pobjednici su natječaja Turističke zajednice Požeško-slavonske županije za najbolje likovne i literarne radove u osnovnim školama. Prvonagrađeni vrtić je Dječji vrtić svetog Leopolda Mandića u Požegi.

Natječaj je proveden u sklopu akcije "Volim Hrvatsku". Prijavilo se devet osnovnih škola u konkurenciji literarnih radova i 12 u konkurenciji likovnih radova. Još šest vrtića se prijavilo s likovnim radovima. Svi sudionici, koji su se odazvali pozivu TZ-a, dobili su priznanja danas u Županijskoj vijećnici, a prvih troje nagrađenih su osvojili i novčanu nagradu: za 1. mjesto 8, za drugo 5 i za treće 4 tisuće kuna.

Ovogodišnja tema bila je "Učimo od prirode". Prvu nagradu za likovni rad osvojili su učenici 3b razreda OŠ Braće Radića iz Pakraca: Marta Filipović, Ivona Nejić, Antonio Plaščar, Helena Szabo i Kristina Zednik. Nagradu za najbolji literarni rad osvojila je Dora Ana Đurčević, učenica 7c razreda OŠ Vilima Korajca iz Kaptola.


Autori najboljeg likovnog rada dječjih vrtića su Anja Matoković, Kristijan Kopilaš, Adam Marjanović, Ante Jakovljević i Petra Mandić iz DV sv. Leopold Mandić Požega.


Nagrade i priznanja uručili su požeško-slavonski župan Marijan Aladrović i njegov zamjenik Ferdinand Troha.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI