Mađioničari izborili završnicu bez izgubljene utakmice

15.08.2012. | Mario Barać
Pregleda: 6129

Nakon dvodnevnog razigravanja u skupini, poznati su parovi četvrtzavršnice amaterskog dijela noćnog turnira u uličnoj košarci koji se od ponedjeljak odigrava na igralištu Dječjeg doma u Lipiku.

Očekivano, direktan plasman u četvrtzavršnicu izborila je ekipa „Mađioničari“ u kojoj su okupljeni košarkaši iz Zagreba, Daruvara, Pakraca i Lipika, a koja je uvjerljivo slavila u svih 6 utakmica. S najmanjom koš razlikom (9:4) savladali su ekipu KK „Sapeti Dvojka“ koja je ujedno i najveće razočaranje prvog dijela natjecanja i koja je s učinkom od 2 pobijede i 4 poraza u skupini završila na predposljednjem 6. mjestu. Sapeti su jučer odigrali i nesvakidašnju utakmicu protiv ekipe „Mali most“ u kojoj je u 10 minuta igre ukupno postignuto svega 5 koševa, a s nogometnih 3:2 slavio je „Mali most“.

Završnica u četvrtak


Danas je na lipičkom turniru slobodan dan, a četvrtfinala koja se igraju na jednu dobivenu utakmicu, su na rasporedu u četvrtak 16. kolovoza. Od 19 sati sastaju se okučanski „Prijestolonasljednikovići“ i domaći veterani „Rekonvalescenti“, od 19,15 daruvarski „Fast“ igra protiv KK „Sapeti“, a potom se u 19,30 za polufinale bore domaće mlade ekipe - „Mali most“ i „Mali caffe“.


U četvrtak su na rasporedu i utakmice poluzavršnice i finalna serija nakon koje ćemo znati tko je pobjednik ovogodišnjeg amaterskog dijela turnira.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI