Cijela škola u duhu pjesnika i putovanja (foto)

Kviz znanja učenika 4. razreda
(FOTO: Tanja Zeba)

28.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 8776

Osnovna škola Dobriše Cesarića već je postala prepoznatljiva po projektu "Cesarić u Cesariću" koji se provodi već sedmu godinu zaredom. Jučer su učenici i učitelji ove škole u hodniku predstavili ovogodišnje radove brojnoj publici, a u gostima su bili učenici i učitelji iz prijateljske OŠ Gornja Vežica, Rijeka. Ove godine tema projekta je putovanje.

- Kao i svake godine, po nekoj pjesmi Dobriše Cesarića odaberemo temu koju cijela škola obrađuje. Ove smo godine uzeli temu putovanja i učenici su je prihvatili s veseljem. Obradili su je literarno i likovno, sami su se našli u temi i opisali vlastita putovanja koja su proživjeli - rekla je ravnateljica Zvjezdana Krip.

Projektni dan je započeo kvizom učenika 4. razreda, a zatim su učenici povijesne družine prezentirali rezultate svoga istraživanja "Nepoznato ili malo poznato o životu Dobriše Cesarića". Održana je radionica na temu "Nasilje na učeničkim putovanjima" u suradnji sa školskom psihologinjom i gostima iz Rijeke. Na kraju je uslijedila završna priredba uz promociju školske himne, raznovrsni program i prezentaciju stvarnih putovanja.













Fotografije: Tanja Zeba (OŠ D. Cesarića)

FOTO Ovdje pogledajte fotogaleriju učeničkih radova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI