Pakračka tržnica imat će još jedan tržni dan (foto)

Tržnica Pakrac
(FOTO: Mario Barać)

26.01.2012. | Mario Barać
Pregleda: 10659

Tržnica Pakrac od Nove godine gubi samostalnost pravne osobe i počela je raditi u sklopu Poduzetničkog centra Pakrac, a građanima je najvažnija informacija da oni u praksi ove promjene neće osjetiti na terenu.

- To je jedna od korektivnih mjera Grada Pakraca u cilju smanjivanja troškova poslovanja gradskih tvrtki - pojasnila je svrhu ovog povezivanja Vida Iličić, direktorica PC Pakrac i dodala kako će 3 dosadašnja zaposlenika tržnice ostati na odrađivanju svojih poslova, sada kao zaposlenici PC Pakrac.

Izmjena nema niti što se tiče cijena, ostaju  važeći i svi ranije sklopljeni ugovori, direktorica Iličić najavljuje i neke novine.


– Prije svega, u planu je da u dogledno vrijeme uvedemo još jedan tržni dan uz, među građanima već ustaljenog četvrtka, a u planu je oživljavanje ovog prostora dodatnim sadržajem i događanjima - ističe Iličić.


Ni ljudi koje smo ovog hladnog četvrtka sreli na tržnici, uglavnom nisu znali za ovu kadrovsko izmjenu, uglavnom su opterećeni svakodnevnim problemima, prodavači sa željom da prodaju što više, a kupci da kupe što jeftinije.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI