Policija u Gimnaziji: Nestao maturantski imenik!

Gimnazija Požega
(FOTO: Mario Nakić)

30.03.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 15594

Policija je danas vodila istražne radnje u zgradi požeške Gimnazije. Prema dojavi čitatelja, saznajemo kako je nestao imenik jednog maturantskog razreda i nitko ne zna gdje je. Neslužbeno doznajemo da ni policija nije još ništa otkrila. Potom su nam se javili i drugi čitatelji, koji pitaju što će biti sada s tim razredom, njihovim ocjenama te hoće li se moći upisati na fakultet.

Ravnatelj na putu

Nazvali smo Pavla Bucića, ravnatelja Gimnazije, koji se baš nalazio na putu iz Opatije i tvrdi da ne zna ništa o tome. Nakon što smo ga upoznali sa saznanjima 034portala, sjetio se da su mu ipak javili o "stanovitim problemima".
- Ne mogu vam ništa reći dok ne dođem i ne vidim što se zapravo dogodilo. Javili su mi o stanovitim problemima, ali ja sam uvjeren da to nije ništa s drastičnim posljedicama. Učenici se ne trebaju brinuti jer sve su njihove ocjene iz prvog polugodišta pohranjene, a profesori su s ispita vodili svoje bilješke, objašnjava ravnatelj.


Nagađanja


O odgovornosti također nije htio ništa reći dok se ne utvrdi čija je to zapravo krivica.

Kako neslužbeno doznajemo, među učenicima i profesorima po Gimnaziji se priča kako se profesorima često "ne da nositi imenik iz razreda u razred, pogotovo ako u međuvremenu žele odmoriti u zbornici ili zapaliti cigaretu", pa ih ostavljaju kod dežurnog učenika, koji ih potom nosi u učionicu. No, je li nemar profesora uzrokovao nestanak ili se pak radi o nečemu drugome, još se ne zna.

U svakom slučaju, ravnatelj Bucić je najavio da će sutra znati više o nestanku imenika pa ćemo pravovremeno obavijestiti javnost o daljnjem tijeku događaja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI