Predsjednik županijskog HSU-a podnio ostavku

Branimir Šćulac (lijevo)
(FOTO: Mario Nakić)

30.03.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5415

Dosadašnji predsjednik požeško-slavonske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Antun Terek iz Pakraca podnio je ostavku na sve dužnosti. Njegovo mjesto preuzeo je dosadašnji potpredsjednik, Branimir Šćulac iz Požege.

Sjedište se seli iz Pakraca u Požegu

- Mi smo zahtijevali da županijske organizacija više sudjeluje u organizaciji sastanaka na lokalnim razinama, što bi uključivalo i područje Požege i Pleternice, no gospodin Terek je to shvatio kao napad na njega. Nije to jedini razlog zbog kojeg je podnio ostavku, no o tome ne bismo govorili. Njegova je ostavka prihvaćena na skupštini HSU-a na državnoj razini. Sjedište županijske organizacije seli se u Požegu, rekao je Šćulac.


Pakračani i Lipičani podupiru Šćulca


Na novinarsko pitanje o eventualnim drugim ostavkama, Šćulac odgovara da ih nema te da su ostali članovi stranke s područja Pakraca i Lipika i dalje lojalni središnjici HSU-a. No, Šćulac je izrazio zabrinutost osipanjem članstva iz drugih razloga.
- Sada imamo 400-tinjak članova na području čitave Požeško-slavonske županije, a prije zadnjih lokalnih izbora bilo nas je skoro trostruko više. Najbolji su primjeri Velika i Čaglin.

Terek bez komentara

Dosadašnji predsjednik županijskog HSU-a Antun Terek nije bio raspoložen za razgovor niti je htio za 034portal komentirati Šćulčevu izjavu. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI