Legende za advent dovode Gazde u Veliku

TS Legende
(FOTO: promo)

07.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7032

Tamburaški sastav Legende organizira treću godinu zaredom koncert "Advent s Legendama", a drugu godinu njihov će koncert biti humanitarnog karaktera.

- Lani smo u ovo vrijeme odlučili pomoći dječaku Mateju Markanjeviću iz Trenkova i akcija se pokazala prilično uspješna. Ove ćemo godine u suradnji s Općinom pomoći socijalno najugroženijim obiteljima na veličkom području - rekao je Tomislav Galić iz TS Legende u razgovoru za 034portal.

Legende pozivaju građane da doniraju odjeću i obuću koja im više ne treba, a nekome bi mogla poslužiti. Prikupljanje robe je u petak od 13 do 19 sati u Društveno-vatrogasnom domu u Velikoj. Za iduću večer najavljen je koncert.


Osim veličkog sastava, nastupit će TS Zlatni vez, rock-grupa Beznadni slučaj i posebni gosti, popularni tamburaški sastav Gazde.


Galić najavljuje feštu koja će trajati do sitnih jutarnjih sati i vjeruje da će u veličkom društvenom domu biti najmanje 700-800 ljudi.

Koncert će se održati u Društveno-vatrogasnom domu u subotu s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna, a karte se u pretprodaji mogu kupiti u Velikoj (Škorpion, Grič, Lugarnica, Diablo, Ured TZ Velika), Denis (Radovanci), Patrick (Biškupci), u Požegi (Capitol, Porin, West) i u caffe baru Ceco u Kutjevu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI