Prodani izbori!??

HDZ Požega
(FOTO: hdz.hr)

06.10.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 14266

Bio ovo skandal ili ne, ostavit ćemo čitateljima da odluče, a mi ćemo iznijeti nekoliko činjenica, odgovaralo to nekima ili ne.

Lokalni izbori su iza nas, sjećate se da su se sve stranke trudile, letjele amo tamo, skupljale svaki glas, no sad kad reflektiramo prošle izbore, neke stvari ne izgledaju u redu. Na primjer, veoma neuspješan tim Ronko na čelu s njim samim i dr. Cesarikom te gospodinom Samaržijom, kandidatom za župana, je doista napravio najlošiju kampanju ikad u Požeštini, kao da je rađena po nekoj režiji, a to se, naravno, vidjelo na izbornim rezultatima.

Što se tiče izbora za županiju, nije niti čudno što su potonuli s kandidatom kao što je Samaržija jer on stvarno živi u 90-tim godinama tako da je bilo neophodno da HDZ ostvari dobar rezultat. Nemojte misliti da je HDZ doista toliko jak jer sad se vidi kakav je kadar došao na vlast- Tomašević, Neferović, Lucić i Jozić s nekako čudnom pobjedom u Pleternici (bar tako ljudi pričaju, mi ništa ne znamo).


Kad malo bolje razmislimo, dolazimo do zaključka koji s nama dijeli dosta ljudi, kako je za pobjedu HDZ-a zaslužna vrlo loša kampanja SDP-a i stvarno loš odabir kandidata.


Smatramo da su neki kandidati poput Tamare Puač ili Marine Mirković bili stvarno dobar odabir, no one nisu imale dovoljno podrške unutar stranke jer se sve svelo na podržavanje cara Ronka. Njegova pobjeda u Požegi bila je jedini i glavni cilj kampanje. "Ronko zauvijek".



Zanimljivo da je SDP-ova vijećnica Marina Mirković u srodstvu našim pretučenim novinarom no nije se baš pretrgla u davanju podrške istom kad je bio skandal s Neferovićem. Što nas također čudi i kod Tamare Puač- jer niti jedna od ovih žena u oporbi nije priskočila dati podršku Mari Tomašević koja doista proživljava teška vremena. Zapitajte se svi zašto iz Udruge za zaštitu žena iz Zagreba moraju priskakati Mari Tomašević u pomoć, a naše požeške moćnice, poput recimo Antonije Jozić i Anamarije Blažević , predsjednice županijske skupštine Josipe Miličević te vijećnika svih boja, jednostavno šute. Gdje je vaš glas?? Ali, o ovom ćemo imati posebnu čajanku.

Vratimo se sad na temu ovog članka, postaje sve jasnije zašto u kampanju SDP i Ronkov tim nisu napadali i raspravljali, nego se mlako vukao kroz ove izbore. Podsjetimo da Ronko čak nije htio ići na sučeljavanje. Sad je malo jasnije zašto su SDP-ove reakcije na aferu Lucić bile gotovo nikakve, počinjemo se pitati postoji li SDP u našoj županiji?! Nakon afere Neferović jedna-dvije pressice i to je to, dalje samo šutnja od strane SDP-a.

Otprilike isti scenarij se dogodio i u aferi Tomašević, na upit jedne TV kuće dr. Cesarik je izjavio kako je pretući suprugi ljudski problem, a ne politički. Pa ako se u ovoj situaciji niste uključili boriti za prava pretučenih žena, pa kad ćete??? Kad ćete početi izvlačiti političku dobit na ovakvim HDZ-ovim aferama?



Pitanje zašto se postavlja samo od sebe, a odgovora ima više...

1. neki vodeći SDP-ovci su se prodali
2. nemaju pojma, realno moguće
3. ne žele da "Berin" SDP profitira
4. SDP-ovci se boje- veoma realno

Ne znamo koji je odgovor točan, no koji god da je, stvarno se trebamo zapitati što to s požeškim SDP-om nije u redu?

Možda je Šprajc u sinoćnjem "Direktu" najbolje objasnio ovu situaciju:

Pogledajte video ovdje.

Ovdje je nešto doista "u banani" kad nam Šprajc mora otvoriti oči.

Ne znamo zašto Bernardić ne raspusti Županijsku organizaciju SDP-a PSŽ jer definitivno za to ima razloga poput loših rezultata na izborima, nedemokratskom ponašanju vrha stranke, diktatorsko vođenje i izbacivanje iz stranke te na kraju ne postojanje SDP-a u Požeštini, osim Ronka i njegovog umirovljeničkog kluba.



HDZ raspušta organizaciju nakon najboljih rezultata u izborima, a SDP gleda kako se požeški SDP totalno raspada, pa kome je to u interesu.

Svi oni koji znaju kakva je situacija u županijskom SDP-u, upoznati su s Ronkovim diktatorskim vodstvom stranke, nekad mislimo da je SDP Ronku samo daska za njegov ego, baš žalosno...

Jedina dobra vijest na kraju svega ovoga je da Ronko više nigdje neće proći na izborima i to postaje svakim danom sve jasnije.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI