Složno ka zajedničkom cilju za Općinu Jakšić

Za općinu Jakšić
(FOTO: M.M.)

30.05.2017. | PROMO
Pregleda: 14646

Slijedom niza nedoumica i iskrivljenih pitanja te neprovjerenih izjava imamo zapotrebu obavjestiti javnost, prije svega stanovništvo općine Jakšić danezavisne liste na lokalnim izborima 2017.god., nezavisna lista zabolje sutra, nezavisna lista mladih i Mladena Raguža, nezavisna lista za općinuJakšić, te SDP zajedno ostvaruju natpolovičnu većinu u Općinskom vijeću i kaotakove će raditi na podizanju kvalitete života i transparentnosti u Jakšiću.

Neprovjerene informacije i izjave kako će HDZ u općinskom vijeću općineJakšić imati većinu stvaraju lažnu sliku, te uvjeravamo stanovništvoJakšića da je naš stav konačan i idemo svi ka istom cilju, a to je da našaopćina ide realno i pošteno naprijed uz svesrdnu brigu za malog, običnog čovjekai brigu za njegove životne potrebe.

Ovim zajedničkim istupom pozivamo sve birače da u drugom krugu lokalnihizbora za načelnika općine Jakšić dana 04.06.2017.god. (nedjelja) podrženezavisnog kandidata za načelnika Zdenka Biondića i kandidata za zamjenika IvanaMurara, kako bi način rada u Vijeću pa s tim i u našoj Općini biotransparentan.





Naglašavamo i ponavljamo da u Vijeću imamo stabilnu većinu, ali istotako svaka dobra, realna i kvalitetna ideja iz bilo kojeg dijela naše Općine,od bilo koje osobe, mlađe ili one starije dobi će se razmotriti te provesti udijelo.

U slijedeće četiri godine demokracija će napokon zavladati općinomJakšić.



- Naš cilj je od početka bio jasan, boriti se protiv oholosti, bahatosti inepotizma vladajućih struktura. Stvoriti društvo jednakih mogućnosti i prilika,zato smo podržali kandidate nezavisne liste a ne stranačko jednoumlje - rekao je Željko Kalić

Nezavisnalista za bolje sutra
Nezavisna lista mladih i Mladena Raguža
Nezavisna lista za općinu Jakšić
SDP Jakšić


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI