Premijer Plenković došao u Požegu dati podršku Puljašiću i Kovačeviću za drugi krug izbora

Premijer Plenković u Požegi
(FOTO: M.M.)

26.05.2017. | M.M.
Pregleda: 15314

Premijer Plenković danas je posjetio Požegu kako bi dao podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Požege Darku Puljašiću i Ivici Kovačeviću kandidatu za načelnika Općine Jakšić u drugom krugu lokalnih izbora 2017.



"Najprije želim čestitati Županijskoj organizaciji Hrvatske demokratske zajednice u požeško – slavonskoj županiji na sjajnim rezultatima u prvom krugu lokalnih izbora 2017. gdje smo dobili četiri grada, četiri općine i uvjerljiva pobjeda našega župana Alojza Tomaševića gdje je i uvjerljiva većina u Županijskoj skupštini.


Moram istaći i sjajan rezultat našega kandidata za gradonačelnika Požege Darka Puljašića, dosadašnjeg zamjenika gradonačelnika Požege i siguran sam da će ostvariti uvjerljivu pobjedu u drugom krugu kao i naš kolega Ivica Kovačević koji ima četiri mandata u Jakšiću.


Obojici je falilo jako malo glasova kako bi se sve riješilo u prvom krugu te mislim da će ovoga puta Požeško – slavonska županija ponovno ostvariti stopostotni rezultat što su kolege prije nekoliko mjeseci ovdje i obećali i hvala biračima što su povjerenje dali HDZ-u." - rekao je premijer Plenković



Premijer Plenković je napomenuo i projekt "Slavoniju" od kojega se ne odustaje jer potrebna je kvalitetnija cestovna infrastruktura, zaštita od poplava odnosno cjelovito upravljanje vodama gdje su svi imali problema ranije i tako će se uz razvoj poljoprivrede, poduzetništva i sprečavanje daljnjeg odlaska stanovništva i mladih iz Slavonije nastojati napraviti iskorak.

"Hrvatska demokratska zajednica ne samo u ovoj županiji nego u svim županijama dala je gradskim, općinskim i županijskim organizacijama da sugeriraju najbolje kandidate i kandidatkinje, a ovdje se pokazuje da imamo jedan kontinuitet povjerenja između stranke i većinskog dijela birača što pokazuju i rezultati." - zaključio je premijer




























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI