Poznati svi kandidati HDZ-a za lokalne izbore?

Vladimir Englman
(FOTO: Lidija Galić)

25.01.2017. | A.M.
Pregleda: 16869

Kako se u pojedinim medijima Požeštine može pročitati,Utemeljitelji HDZ-a donijeli su odluku o tome tko će biti kandidati HDZ-a zagradonačelnike, načelnike i župana na predstojećim lokalnim izborima uPožeško-slavonskoj županiji.

Utemeljitelji HDZ-a Požeško-slavonske županije na čelu sVladimirom Englmanom i sa svojih 70-ak članova predstavljaju tijelo čijoj idejiće se jako teško suprotstaviti, kako Županijski odbor tako i Gradski i Općinskiodbori HDZ-a u našoj županiji. Stoga se može zaključiti da je takva odluka,kada su u pitanju kandidati, čvrsta i konačna, odnosno odluka koju jezabranjeno propitkivati.

Kako u svom priopćenju navode, HDZ ima svoj pobjednički timkoji pod nikakvu cijenu ne treba mijenjati, pa čak iako u nekim mjestima predstavljapolitički rulet glede sigurnosti dobitka izbora.


Čitajući požeške medije moglo bi se zaključiti da je u prvihsto dana Plenkovićeve Vlade najvažnija upravo unutarstranačka politika požeškog HDZ-a,te kandidati koji bi u slijedećem sazivu trebali obavljati izvršnu vlast polokalnim jedinicama.


Stoga, možemo povjerovati da će Plenković najvjerojatnijeodgoditi svoj let u Ameriku i sastanak s novoizabranim predsjednikom Trumpomkako bi Požegu priveo k redu i osigurao uspješan napredak pojedinačnihpolitičkih karijera.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI