Prijem najboljih sportaša/učenika kod ravnateljice OŠ D. Cesarić

Nogometaši s ravnateljicom i trenerom
(FOTO: M.B.)

24.01.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 14274

Osnovna škola Dobriše Cesarić iz Požege organizirala je danas prijem učenika koji su na Međunarodnom turniru u malom nogometu osvojili prvo mjesto.



To su učenici: Matej Šipoš, Vito Crnjac, Šimun Katić, Dominik Mesić, Domagoj Mesić, Fran Soukup, Šimun Perak, Luka Perković, Josip Radić, Marko Tais, Leo Papak, Roko Anić i Borna Soukup, a svi oni pohađaju školu nogometa na Slavoniji.


Njihov trener Mario Raguž rekao je da je iznimno ponosan na njih, ne samo na njihovu igru, već i na ponašanje tijekom turnira i utakmica zbog koje su dobili i priznanje Fair play.




"U Zagrebu je dječji nogomet Hrvatske jedan od najvećih festivala nogometa u ovom dijelu Europe na kojem je naša ekipa 2008. godišta, čak i pod virozama, pobijedila. Stoga je malo za reći da smo ponosni na njih, nama je primarni cilj da su oni što više aktivni na sportskom polju. Bitan je i sklad sa školom jer školu ne smiju zanemariti, zato i imamo dobar odnos s ravnateljima škola. Prvo se moraju pokazati kroz školu i ponašanje pa tek onda kroz sport", govori voditelj škole nogometa, Mario Raguž.



Matej Šipoš pohađa 2. a razred OŠ Dobriša Cesarić, a mali nogomet trenira 3-4 godine i igra u klubu Slavonija na poziciji napadača. Matej je s devet pogodaka osvojio pehar za Najboljeg strijelca u 2016. godini i kaže da se osjeća odlično i jedva čeka nove turnire.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI