Ronko traži smjenu Smolčića

Ronko i Smolčić
(FOTO: Arhivska fotografija)

16.01.2017. | A.M.
Pregleda: 11806

Kakodoznajemo, danas je saborski zastupnik i kandidat požeškog SDP-a zagradonačelnika Požege (svima poznat kao Zdravko RONKO) održao novu pressicuna temu "Smolčić".

Želimo vamukratko opisati aktualnu situaciju i na kraju možete pročitati i priopćenje g.Smolčića.

1. GospodinRonko traži smjenu predsjednika Gradskog vijeća gospodina Smolčića, na to imapravo, ipak moramo ovdje naglasiti da gospodin Z.R. nije baš bio aktivan kaoopozicija, više je sjajio s odsustvom u Gradskom vijeću u zadnjem mandatu. Hajmose još posjetiti i na to da je Z.R. u zadnjih nekoliko mjeseci, kad se pričaloda će se iskazati aktualnom gradonačelniku Neferoviću nepovjerenje na proračunu,taj gospodin je prije sjednice najavio da neće glasati protiv proračuna i ondase pitamo, tko drži HDZ –ovom gradonačelniku sedlo da ostaje na konju? RONKO!


2. Aferamjenica- posjetimo vas na video koji smo objavili, Ronko tvrdi da nikad nijepotpisao mjenice, a sad ima mjenica ( njih 48 ), to nije malo ili što? Sad jesam, ali što ima veze, i drugi su. Da, ali slučajno je skoro svih48 ispisano za Zeca i njegove tvrtke, slučajno, drugima nisu trebale ili ih nisuni dobivali. Na to sve bi se NETKO mogao zapitati je li tu ima nekihneispravnosti, što i slijep vidi iz aviona, naravno, ne vidi naše neovisno ipravedno pravosuđe.




3. Nisam primao lipu naknade od Tekije u jednom iskazu, au drugom kaže "Jesam primao, ali sam davao Caritasu!". Po novom, pojavi sepotpisan zahtjev od Ronka da se, naravno, isplati i njemu hmm... Ma sve jeovdje legalno i ispravno, posebno ako je to naše pravosuđe tako procijenilo,jer tko bi lud u naše pravosuđe sumnjao, mi ne bismo, a valjda ne bi ni vi (posebno ako ste ga upoznali).

4. Zapošljavanje- Ronko nikad nikoga nije zaposlio postranačkom ključu i tražio da pristupi stanci, ili se ikad bavio kao HDZ iSmolčić s uhljebljivanjem.

Hmm... Moramo se pitati generalno kakvo je zdravstvenostanje nekih vodeći ljudi u našoj županiji, imamo osjećaj da nakon određenihgodina počne, posebno oko 70 tih, polako kod neki alzheimer. Ta bolest se ne prepoznajeodmah, ali se izražava u gubljenju vremena i preokretanjem realnosti, oboljeline primijete to sami ali im se mora pomoći. Ne osuđivati neke postupke i izjavejer ti oboljeli su na kraju bolesni i ne mogu ništa učiniti po tom pitanju. Tase bolest može manifestirati i prije 70 ih, ali ako se na vrijeme prepozna,može se ublažiti, nažalost, još se ne može izliječiti.

Kako je da je, vrijeme će pokazati svoje, a poznavajući našepravosuđe, upitno je hoće li uopće gospodin Ronko, ako tuži gospodina Smolčića,doživjeti pravomoćnost tog spora.

Nitko neće pitati je li to legalno ili ne, budimo iskreni,koga to još zanima, ovdje se postavlja pitanje je li laž kad na pitanje jesi likažeš da nisi, a na kraju se ispostavi da jesi!? Kad vas uhvate više puta ulaži, to nije dobro, ovdje je NETKO uhvaćen više puta u laži a vi zaključitetko.

I za kraj, u potpunosti vam donosimo priopćenje Gradskogvijećnika Nine Smolčića na cjelokupnu situaciju:

"PREDMET: Odgovor na tiskovnu Zdravka Ronka

Poštovani,

Požežani od Zdravka Ronka ništa drugo i ne mogu čuti osim riječi tužbe,klevete. Čovjek koji je danas na marginama SDP-a želi liječiti svojufrustraciju na Gradskom vijeću, a na isto i ne dolazi kao i na Županijskuskuštinu Požeško-slavonske županije.

Dakle, stojim iza svih iznešenih tvrdnji i dostavljam Vam novi dokument izkojeg je vidljivo da dotični iznosi nove neistine, a to da je u nečasne radnjeuvukao Caritas i svu odgovornost prebacio na njih, a iz dokumenta je vidiljivoda je nezakonitu nanknadu uzimao i sebi iako to na današnjoj tiskovnoj poriče.Sve te radnje su od strane Povjerenstva za odlučivanje o sukoba interesaproglašene nezakonitim.

Ne mislim se više uvlačiti u nove svađe jer to je jedino što Zdravko Ronkozna i poruka njemu da Gradsko vijeće nije mjesto optužbi, nego prijedloga irasprava, a upravo prijedloga od njega nije bilo kao i niti dolazaka.

Potaknut brojnim kontaktima od strane bivših članova SDP-a sa područjaPožege i Županije upućujem otvoreno pismo predsjedniku SDP-a Hrvatske DavoruBernardiću u kojem ga upozoravam na privatizaciju stranke od strane ZdravkaRonka što je rezultiralo lošim rezultatima i ne obnašanja vlasti u niti jednojopćini i gradu u Požeško-slavonskoj županiji."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI