Josipa Tomljanović: ¨Ovo nema smisla za mene!¨

Josipa Tomljanović Farma 2016.
(FOTO: Facebook Farma Screenshoot)

04.11.2016. | M.B./Dnevnik.hr
Pregleda: 22919

Barbarino rastavljanje Gorana i Josipe, izgleda, djelovalo je na ljubavni odnos ovo dvoje farmera. Goran, koji je Gospar, živi na Novoj farmi s Gazdaricom, dok Josipa na Staroj s ostalim nadničarima, a po svemu sudeći, ovaj par našao se pred nizom problema. "Znači nakon pet dana ništa više nije isto!" požalila se Josipa Goranu te mu prigovorila što nije uložio više truda oko nje u trenucima kada joj je raspoloženje potonulo. "Ja sam uvijek uz tebe, ali to tvoje nije normalno ponašanje! Kad si ljuta onda se odvojiš da nitko ne vidi da si ljuta, a ne skakat da svatko gleda u tebe i vrti očima!" kazao joj je Goran i dodao: "Spletom okolnosti sad smo razdvojeni. Sutra ćemo biti spojeni, prekosutra ćemo biti razdvojeni." Iznervirana Josipa nije prihvatila njegovo opravdanje te mu je, napustivši spavaću sobe Nove farme, dobacila: "Nećemo više nikad biti spojeni!"



Osim s Goranom, Josipa se najviše povezala na farmi i s Antom kojemu je prepričala svoj razgovor s Goranom. "Ja sam mu rekla, kad si ti tužan, ja sam uvijek tu, i Ante. Iskreno rečeno, ja želim što prije izaći odavde i sve zaboraviti. Meni ovo više ništa ne znači. Ja sam rekla sve ono što je. Kaže on je li bi se ti svađala? Ne, ne želim se ja svađati. Ja sam puno gore stvari napravila izvana tu nego što ti misliš." ispričala mu je Josipa s velikim žaljenjem i dodala: "Rekla sam mu, slušaj, što se mene tiče, ovo je sad kraj. Kaže on, ti tako želiš. Ovo nema smisla za mene. Ti ćeš opet biti gospodin kad izađeš, a ja sam sve uništila. Ali, nema veze, idemo od nule i to je to."





Da je odnos Gorana i Josipe narušen, primijetili su i ostali farmeri. "Ja mislim da je tu nešto puklo. Nema više smijeha." povjerio je Darko svoja zapažanja Gordanu i Tomislavu, koji su se složili s njim, a Gordan je zabrinuto dodao: "Nema tu ništa više. Vidiš da je ona počela pušiti."

Proživljavaju li Goran i Josipa trenutnu krizu svoje veze ili je njihova ljubav na farmi završila, doznajte u narednim emisijama Farme!

izvor: www.dnevnik.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI