Dalibor Bognar: Očekivao sam poziv na klupu Slavije

22.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7163

Budući da je pleternička Slavija pretrpjela tri poraza u samo tjedan dana, uprava kluba odlučila je smijeniti dosadašnjeg trenera Predraga Samardžiju. Na njegovo mjesto došao je Dalibor Bognar, dugogodišnji prvi asistent u 1. hrvatskoj nogometnoj ligi i nekadašnji trener Kamen Ingrada.

- Moram priznati da sam očekivao poziv u Slaviju. Počašćen sam pozivom uprave, ali znao sam da će se to dogoditi prije ili kasnije. Slavija je najbolji nogometni klub u županiji i znam da ova ekipa može puno bolje. Trebat će proći barem dvije utakmice i više treninga da mogu dati detaljnije procjene, ali očito je da u dosadašnjem natjecanju ove sezone klub nije rezultatima zadovoljio očekivanja uprave, navijača ni samih igrača - rekao je novi trener Dalibor Bognar u razgovoru za 034portal.

Pleterničane u nedjelju očekuje teška utakmica. Gostuju u Županji protiv ekipe Graničara, koji su trenutačno drugi na ljestvici 3. hrvatske nogometne lige.


- Za nas će sve osim poraza značiti uspjeh. Pokušat ćemo ne izgubiti, to je u ovom trenutku realno očekivanje - kaže Bognar.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI