Branko Matić iz ID¨Zeleni¨ polupao lončiće tko je vlasnik požeške tvrtke ¨Puni krug¨

Logo firme Puni krug
(FOTO: Puni krug)

15.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 11602

U redakciju nam je stigao mail od tvrtke PUNI KRUG d.o.o., koji demantira neke navode gospodina Branka Matića ID"ZELENI" koji je 11.06.2016 godine uputio otvoreno pismo gradonačelniku Vedranu Neferoviću u vezi radova na Trgu sv. Terezije Avilske.

Naime kao što smo i već rekli otvoreno pismo gradonačelniku Vedranu Neferoviću je napisao sam gospodin Branko Matić ID"ZELENI" te nam ga pustio na mail redakcije, a mi smo ga u cjelosti objavili bez ikakvih dodavanja ili izmjena. Dakle novinari 034portala nemaju nikakve veze sa otvorenim pismo osim što su ga u cjelosti prenijeli.


Tekst od tvrtke "PUNI KRUG" prenosimo u cijelosti.



Poštovani


Dana 11.06.2016. Na Vašoj Internet stranici objavljen je članak naslova " Matić ponovno traži odgovor Neferovića oko radova na Trgu sv.Terezije Avilske" u kojem ste naveli informacije koje nisu istinite.

Citat: " Naime , kao što je poznato 2005.g na natječa za Idejno rješenje javila se samo tvrtka "Puni krug", u vlasništvu sina tadašnjeg predsjednika požeškog SDP-a."

Vlasnici tvrtke "Puni krug" d.o.o. Su Zvonimir Pandžić i Marijan Pandžić u jednakom omjeru od osnivanja (2004. god) pa sve do danas ( izvod iz sudskog registra u privitku).



Otac vlasnika tvrtke "Puni krug" nije nikada bio predsjednik ili član ni jedne političke stranke u Republici Hrvatskoj.

Molim Vas da ovaj demanti objavite u cjelosti i na jednako važnom mjestu.


Srdačan pozdrav.


U Požegi, 14.lipanj 2016

Marijan Pandžić dipl.inž.arh.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI