Antonija Jozić izabrana u Središnji odbor HDZ-a. Dobila je povjerenje 965 izaslanika

Antonija Jozić
(FOTO: Mladen Mirković)

02.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 12770

Na 17. Općem Saboru Hrvatske demokratske zajednice održanom proteklog vikenda u Zagrebu, Središnji odbor stranke izabrana je pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Od gotovo 1.900 izaslanika Jozić je dobila povjerenje 965 izaslanica i izaslanika.

- Ponosna sam da su mi dali povjerenje za tu dužnost. Naš kraj je prepoznat kao kraj u kojem HDZ upravlja u svim gradovima i općinama. Baza smo koja nosi glasove HDZ-u i ponosna sam što sam tri godine gradonačelnica našeg malog grada koji unatoč izvornom proračunu od oko šest milijuna kuna ima investicije oko 50 milijuna kuna. Pleternica je prepoznata ne samo u županiji već i cijeloj Hrvatskoj. Ovo što sam radila u Županijskom odboru HDZ-a prenositi ću na razinu Središnjeg odbora. Članovi Središnjeg odbora su po funkciji i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i župan Požeško-slavonske županije, a Županijski odbor ima pravo delegirati još jednog člana. Dakle, jedina sam izabrana, ali bit će nas u konačnici četvero iz naše Županije. Moguće su i određene promjene vezane uz samo Predsjedništvo i više strukture u stranci - rekla nam je Antonija Jozić koju smo zatekli u Poduzetničkom inkubatoru na pripremi novih projekata.

- U Vladi RH su svi ubacili u šestu brzinu i rade na poboljšanju situaciji u RH. Kao čelnica jedinice lokalne samouprave osjetim da se puno toga pokrenulo u odnosu na prethodne godine. Svakodnevno radimo projekte i kandidiramo ih na raspisane natječaje. Prijedlozi koje mi izradimo na najnižoj razini prenose se na više razine i ako gore imate ekipu koja želi saslušati male ljude  s terena imam razloga za vjerovati u realizaciju kapitalnih investicija u našoj županiji - kaže Antonija Jozić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI