Parac prvak Europe: Da mi suci nisu poništili 2 dizanja, bio bih najbolji dizač u Europi do 24 god.

Danijel Parac
(FOTO: Iz priv. kolekcije D. Parca)

29.05.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 10018

Požežanin Danijel Parac pobjednik je Europskog prvenstva u powerliftingu održanog u Zadru. Osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 75 kilograma i drugo mjesto u apsolutnom poretku dizača do 24 godine.

- Zadovoljan sam rezultatom, ali da mi suci nisu poništili dva ispravna dizanja  bio bih apsolutni pobjednik juniora, što znači najbolji dizač u Europi do 24 godine. Ne znam zašto su ih poništili, ali i ovako sam zadovoljan. Digao sam 210 čučanj, 120 bench, 220 mrtvo dizanje te srušio tri europska rekorda: u čučnju, mrtvom dizanju i totalu - kaže Danijel.

Dodaje da rezultat zasigurno ne bi bi tako dobar da nije napornog treniranja, ali i sponzora bez kojih je danas teško otići na bilo koje natjecanje.


- Hvala Platinumu, SMC Pleternica, Villi Mariji, Tom klubu, Pivnici Slawoner i cafe baru Alo, alo što su mi omogućili odlazak na europsko natjecanje - kaže Danijel.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI