Otvara se Slawoner: ¨Nudimo najširu ponudu craft piva u široj okolici, svi ste pozvani na otvorenje¨

Slawoner
(FOTO: Vjeran Blašković)

20.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 21531

Požega od sutra (četvrtak, 21.4.2016.) dobiva novi ugostiteljski objekt u kojemu će se nuditi najveća lepeza piva u gradu. Naglasak je, kako kaže vlasnik Tomislav Prpić, na pivima manjih tzv. craft pivovara kojih je u Hrvatskoj sve više, a njihova piva su postala izuzetno tražena.









- Imamo široku pivsku kartu koja neće biti statična već će se stalno nadopunjavati novim pivima. Pored piva, nudimo i široku paletu vina naših kutjevačkih vinara. Time ćemo stvoriti mjesto na kojemu će ljubitelji piva, ali i vina, moći na najbolji način zabaviti svoja nepca - kaže vlasnik Prpić.

Pivnica Slawoner nalazi se na uglu ulica Stjepana Radića i Alojzija Stepinca, a svi su pozvani na sutrašnje otvorenje.







- U ponudi ćemo imati piva svih pivskih stilova. Od piva visokog i niskog vrenja, od svijetlih preko rezanih do tamnih i raznih specijala koji će dolaziti u ograničenim serijama. Požega je poznata po Požeškoj krigli, festivalskom okupljanju malih pivara amatera, ali i profesionalaca kojih je u Hrvatskoj sve više. Želimo i zbog toga stvoriti mjesto gdje će oni koji znaju prepoznati kvalitetu moći istinski guštati - priča nam Sandi Mance, vlasnik prve požeške craft pivovare koja proizvodi požeško pivo Slawoner, kako se objekt i zove.







- Pivo Slawoner ćemo u početku točiti iz boca, a ideja je i s vremenom točiti iz buradi. Nedavno smo na tržište izbacili seriju crnog Slawonera stila stout i u tom smjeru namjeravamo i dalje ići uz povremene izlete u specijale u posebnim prigodama. Naša prednost je u tome što gost ili naručitelj može reći želim takvo, takvo i takvo pivo i mi ga za njega možemo proizvesti. To su posebna piva koja sastavom i kvalitetom odskaču od razvikanih tvorničkih piva i prilagođena su situacijama u kojima se toči - pojašnjava pivar Sandi Mance, vlasnik pivovare koja proizvodi Slawoner, a koji je u posao pivskog objekta Slawoner ušao s iskusnim ugostiteljem Prpićem.

Dođite sutra (četvrtak, 21.4.2016.) u Slawoner i sami provjerite i uživajte u najboljim pivima na tržištu.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI