Najbolji sportaš Jaroš:¨Još uvijek nemam motor za novu sezonu, od nagrada se ne živi¨

Matej Jaroš
(FOTO: Tomislav Milanović)

25.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 8805

Matej Jaroš treći put proglašen je sportašem godine grada Požege. Sinoć mu je na svečanosti dodijeljena nagrada, no kako sam kaže, od nagrada i pehara se ne živi. Naime, kako smo već pisali, Jaroš još uvijek nema motocikl s kojim će se natjecati u predstojećoj sezoni motocross prvenstva Hrvatske.

- Vrlo je moguće da je ovo zadnja nagrada koju ću primiti jer je sve izvjesnije da od motora ništa. Zasad nema nikakvih naznaka da će se situacija riješiti, zašto, ne znam - ispričao je za 034portal Jaroš.

Matej kaže kako njegov otac i on svim silama traže rješenje problema. Problem je u 60 tisuća kuna koje Jaroš treba za novi motor.


- Gradonačelnik je rekao da će me primiti, da ćemo se dogovoriti, još ništa od toga. Ja sam zaposlen, radim nekad i subotom, manje od mjesec dana je do nove sezone. Nikoga ništa ne molim, samo neka mi se kaže ili ima ili nema mogućnosti da znam na čemu sam.


Kaže da je realan čovjek i žao mu je kada čita svakakve komentare na njegov račun.

-Ljudi misle da se ja bavim ovim zbog novca. Pa moja obitelj i ja smo u zadnjih dvadeset godina uložili minimalno milijun kuna u mene. Tražim samo tih 60 tisuća za motor koji nemam, sljedeće godine ću taj motor prodati za 40 tisuća i neću trebat više 60 tisuća kao ove godine već samo 20 tisuća kuna. Ako sad ispadnem iz natjecateljskog ritma, sigurno se nikada neću vratiti, a imam još barem 10 dobrih godina - zaključio je Jaroš.

Jaroš je vrhunski sportaš 1. kategorije, reprezentativac Hrvatske koji je nastupio na Kupu nacija i osvajač je Kupa Hrvatske u motocrossu i super crossu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI