U izradi monografija o 123. brigadi: Ustupite nam fotografije kako bismo ih sačuvali od zaborava

123. brigada
(FOTO: dogodilose.com)

01.02.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 9148

Na inicijativu Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, podružnica Požeško-slavonske županije, u pripremi je monografija o 123. požeškoj brigadi Hrvatske vojske, u povodu 25. obljetnice osnutka brigade.

- Želja nam je tako ovjekovječiti i sačuvati od zaborava Domovinski rat te izniman doprinos 123. brigade u oslobađanju ne samo Požeštine, već i cijele Hrvatske - rekao nam je Krešimir Pavelić, zamjenik predsjednika UDVDR Požeško-slavonske županije.

Poziva ujedno sve hrvatske branitelje i sudionike Domovinskog rata koji imaju fotografije i video zapise iz Domovinskog rata s područja Požeštine, odnosno bojišta zapadne Slavonije, da ih ustupe za izradu monografije o Domovinskom ratu u Požeštini.


Fotografije će, pojašnjava, skenirati, a video zapise presnimiti.
 
- Ako posjedujete spomenute materijale molimo Vas da ih dostavite u naš ured koji se nalazi u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva 13, radnim danom od 8 do 13 sati - poručuje Pavelić.


 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI