Rudolf Radiković o veličkim bazenima: Ovo je psihički za izdržati jako ¨veselo¨

Rudolf Radiković najavljuje da će radovi krenuti u srpnju
(FOTO: Lidija Galić)

01.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 12008

U prosincu smo pisali kako će Zlatne terme u Velikoj financirati Američki fond. Tada nam je, naime, predstavnik investitora Zlatnih termi Rudolf Radiković rekao kako će u siječnju imati papire i početi s radovima. U veljači ponovno problemi.



- Svaki put sve izgleda normalno i kompletno i onda se nešto zakomplicira. Pri kraju smo pregovora, ali problema i neriješenih stvari ima koliko god hoćete. Svatko to tumači na svoj način. Pri dogovorima se svašta obeća, ali kada je potreban potpis, nitko ga ne želi dati. Psihički je ovo jako "veselo". Dosta teško je to sve izdržati – rekao nam je Rudolf Radiković.


Dodao je da su ih usporili blagdani u prosincu i promjena centralne vlasti u Hrvatskoj, ali da imaju sve pripremljeno i da ćemo vrlo brzo znati kad će početi radovi. Kaže kako je suradnja s Požeško-slavonskom županijom i Općinom Velika korektna i da nema prigovora.




Vrijeme će pokazati hoćemo li se ovo ljeto kupati u Velikoj. Držimo palčeve!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI