U utrci za čelno mjesto SDP-a i Požežanka? S medijima za sada komunicira samo putem FB-a

Zrinka Starešinić
(FOTO: Facebook)

27.01.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 14803

U utrci za čelnu funkciju SDP-a na državnoj razini mogla bi se naći i jedna Požežanka. Riječ je o Zrinki Starešinić koja je 1981. godine rođena u Požegi, a nakon završetka Gimnazije u rodnom gradu, otišla je na studij te ostala živjeti u Zagrebu.

Mogućnost kandidature istaknula je na svom FB profilu, no nije bila raspoložena za davanje službene izjave.

Njezina komunikacija s novinarima do daljnjeg je, kaže, na način da ih upućuje na objave na FB profilu.


- Na takav način želim donekle izbjeći ružne stvari (jasno uvijek neistinite) koje se nužno otvaraju u kampanjama, posebno kada ste žena. Nadam se da iste ružne, prljave i neistinite priče neće lansirati upravo stranačke kolegice i kolege. Jer moja potencijalna kandidatura nije usmjerena protiv nikoga, niti za ikoga, osim za sve članove stranke koji u tome prepoznaju neki novi pristup, novi vjetar - kaže Starešinić.
Na svom je Facebook profilu pozvala sve kolegice i kolege da bez kompleksa istaknu svoje kandidature.


- Izađite iz sjene, vi ste kao i ja svoji, a ne nečiji, napravite nešto za sebe i za našu stranku. Vjerujem i znam da ima jako vrijednih i sposobnih ljudi koje ne govore, već žive socijaldemokraciju. Samo s tim ljudima, kojima (kao i meni) nije cilj funkcija- pobjeda i pozicija već kvaliteta i daljnja demokratizacija stranke, možemo snažno dalje. Manje je važno da se novoizabrani predsjednik SDPH nama sviđa samo zato jer je zgodan, lijep i naš dobar bliski prijatelj. Puno je važnije da se građanima i građankama RH sviđa. Jer snaga političke stranke se mjeri samo izbornim rezultatima na svim razinama - poručila je Zrinka Starešinić.

Hoće li Zrinka Starešinić, koja je svojevremeno bila pomoćnica ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine, doista istaknuti svoju kandidaturu znat će se za tri dana kada je rok za iskazivanje interesa kandidata.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI