Ostao bez goriva pred svojom kućom, kažnjen za parkiranje dok je išao po benzin

Mihovil Bikić pokazuje gdje je bio parkiran automobil
(FOTO: Bojan Miščević)

27.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 11909

- Sin je u Primorskoj ulici, preko puta obiteljske kuće u kojoj obojica živimo, ostao bez goriva te ostavio automobil na nogostupu na kojemu ima dovoljno mjesta i nikome nije smetao. Zajedno smo mojim autom otišli po gorivo i dok smo se vratili, kazna za nepropisno parkiranje je bila na autu - ispričao nam je svoje prometne problema iz kolovoza ove godine Mihovil Bikić.

Dodaje kako se nakon toga odmah išao žaliti komunalnom redaru i objasniti situaciju. U prilog svemu daje nam i kopije računa s benzinske i kazne na kojima je isti datum i vrijeme.




- Dočekao sam gospodina koji mi je rekao da njemu predam žalbu, ali da od toga neće biti ništa. Kako ništa? Moj sin je ratni vojni invalid i dragovoljac Domovinskog rata koji je prekoputa kuće u kojoj je rođen parkirao automobil dok odemo po gorivo da ga preparkiramo 10 metara u dvorište. Tu izgleda vrijedi ona izreka: "Kadija te tuži, kadija ti sudi" - ogorčen je Bikić.


Kaže kako je pratio mnoge druge gradske ulice gdje parkirani automobili ostaju ne samo jedan sat, nego i po čitavi dan, a nikada nije na njima vidio uplatnicu od gradskog redara.

- Navedene ulice imaju iste prometne znakove i automobili su parkirani čitavom svojom širinom na nogostupu. Dogovorio sam primanje kod gradonačelnika, sve ću mu ispričati i požaliti se. On je razuman čovjek, vjerujem da će me saslušati i uvažiti prigovor - zaključio je Bikić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI