Učenici Kanižlićeve škole zahvalni za plodove zemlje: ¨Bilo je i muffina i čvaraka¨

Učenici predstavljaju svoje proizvode
(FOTO: Valentina Čurčić)

23.10.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4201

Vremenske prilike su ove godine dopustile da se u Osnovnoj školi Antuna Kanižlića održi velika manifestacija Dani kruha - zahvalnost za plodove zemlje.

- Svaki razred uredio je jedan štand na koji je donio svoje uratke. Ove godine smo potakli i više razrede na sudjelovanje tako da je manifestacija uspjela na razini cijele škole - rekla je Elvira Baričevac, učiteljica razredne nastave i organizatorica događaja.




Uređenje štandova, kratka priredba i blagovanje održani su tijekom trajanja drugog i trećeg školskog sata. Učenici četvrtih razreda organizirali su kratku predstavu nakon koje se molitvom zahvalilo na plodovima koje će blagovati.


- Jako sam zadovoljna, organizacijski nije bio lak posao, no svi djelatnici su se angažirali, a kad vidite osmijeh na dječjim licima, znate da je vrijedilo - dodaje učiteljica Baričevac.



- Na našem štandu je bilo muffina, čvaraka, raznih peciva i kolača, a mama je puno pomogla - kaže Dean, učenik petog razreda.

- Iz povijesti učimo kako je prvim ljudima bilo teško uzgojiti pšenicu od koje su dobivali kruh tako da smatram da je kruh jako bitan i nama danas i trebamo izraziti svoju zahvalnost - rekao je Bruno, također učenik petog razreda.

Pogledajte fotogaleriju manifestacije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI