Jugović upisao još jednu pobjedu, pozvan u reprezentaciju

Požeški boksači u Koprivnici
(FOTO: BK Graciano)

06.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3276

Mihael Jugović, član požeškog Boksačkog kluba Graciano u subotu je na Otvorenom prvenstvu Koprivnice upisao još jednu međunarodnu pobjedu. Nastupio je u kategoriji do 69 kg protiv seniora iz Slovenije Roberta Šimončika.

Prema riječima trenera Željka Krpana, Jugović je krenuo silovito već u prvoj rundi, ali se pokazalo da Slovenac ima čvrstu obranu, a budući da je niži od Mihaela da udarci u tijelo neće imati većeg učinka.

- U pauzi smo dogovorili promjenu taktike i do kraja držali protivnika na distanci, a serijama skupljali bodove. Odluka sudaca bila je jednoglasna - prepričao nam je trener Krpan.


Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak u Koprivnici je ponudio Mihaelu mjesto u reprezentaciji Hrvatske. Također su stigle dvije ponude za nastup, jedna za Austriju, a druga za Vojvodinu.


Ostali Požežani koji su nastupili u Koprivnici, Valentin Vidović i Matej Markota, poraženi su od strane domaćih boksača.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI