¨U školi su mi svi čestitali, teacher mi je kupila čokoladu i rekli su mi da sam bila najbolja¨

Korina Kitanović
(FOTO: Lidija Galić)

18.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 10954

"Nije me nimalo bilo strah. Bilo je jako zanimljivo i upoznala sam puno novih prijatelja", kaže nam 12-godišnja Korina Kitanović iz Požege čiji smo fenomenalan nastup gledali u prvoj emisiji RTL-ovih Zvjezdica.

Korina je nastup izborila na audiciji u Osijeku. Vidjela je reklamu za show te se i sama odlučila natjecati jer, kaže, voli pjevati.

- Idem u četvrti razred u Glazbenoj školi u Požegi. Sviram klavir, ali posebno volim pjevanje. Svi u obitelji pjevamo, i brat i sestra, a i mama s nama - kaže Korina.


Na snimanje je išla u Beograd gdje su ostali tri dana.
- Bilo je dosta naporno, ali meni je bilo odlično. Pjevala sam pjesmu od Aviccija Addicted to you. Najbolja u žiriju mi je Alka Vuica, a najstroža je Vanna. S bratom Vanjom vježbala sam svakog dana i žiri je rekao da sam bila dobra. U školi su mi svi čestitali, teacher mi je kupila čokoladu i rekli su mi da sam bila najbolja - kaže Korina.


Sudjelovanje u Zvjezdicama, kaže Korina, za nju je i njezinu obitelj prelijepa priča. Ne opterećuje se hoće li doći do finala jer ionako se došla samo zabaviti.

- Imam već novih planova. S prijateljicama iz kvarta snimat ću nove spotove. Odlično smo se zabavile dok smo snimale svoj prvi spot i rekle su da će glumiti i u ostalima - kaže na kraju Korina, djevojčica koja je ravnopravno stala uz bok s puno iskusnijim malim pjevačima iz cijele Hrvatske i pokazala kako se pjeva iz ljubavi, bez straha i velikih ambicija. Jer, kako nam je rekla, jednog dana ipak želi biti zubarka.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI