Mihael sredio protivnika u prvoj rundi: ¨Ovo je njegova godina¨

Mihael Jugović i Leo Domanović
(FOTO: BK Graciano)

25.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5512

Mihael Jugović, član Boksačkog kluba Graciano iz Požege nastupio je u 5. kolu Prve hrvatske boksačke lige, održanom proteklog vikenda u Slavonskom Brodu. U konkurenciji mlađih seniora, kategoriji do 69 kilograma, Mihael je svladao Dušana Stojanovića iz Osijeka već u prvoj rundi. Nakon jedne serije udaraca u protivnikovu glavu, uslijedio je snažan lijevi "uppercut" u jetra od kojeg se Stojanović nije uspio oporaviti.

Mihael je na kraju nagrađen i peharom za najboljeg tehničara u ovom kolu.

- Ovo je definitivno Mihaelova godina. Nakon osvojene bronce na državnom prvenstvu, izbornim mečevima izborio je mjesto u reprezentaciji. Nastupio je i pobijedio u Europskoj ligi za pobjednike lige BK Sesvete. Nastupio je na turniru u Slovačkoj. Sada ga očekuju turniri u Italiji i Vojvodini. Veliki su izgledi da se plasira na Europsko prvenstvo krajem godine - komentirao je Mihaelov trener Željko Krpan.


U uvodnoj borbi, u meču koji se ne boduje, za požeški je klub nastupio Leo Domanović koji je na bodove izgubio od domaćeg boksača. Leu je ovo bio prvi meč i trener Krpan ne krije zadovoljstvo što je mladi Požežanin izdržao sve tri runde u ringu s iskusnijim protivnikom.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI