¨To je vrhunac gluposti. Hoće li Muljević umjesto nas plaćati ZAMP i djelatnike?¨

Željko Pojer
(FOTO: Iz priv. kol. Ž. Pojera)

22.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 18372

"Glazbu u ugostiteljskim objektima ne može određivati politika nego tržište", rekao nam je ugostitelj Željko Pojer, vlasnik požeške diskoteke Platinum ogorčen izjavama Dražena Muljevića, predsjednika požeškog HSP-a AS i potpredsjednika Gradskog vijeća Požege.

Podsjetimo, Muljević je pokrenuo inicijativu o "turbo folk free zoni" u centru Požege, ali još uvijek traži model po kojem će to funkcionirati.

- To je vrhunac gluposti. Hoće li on umjesto nas plaćati ZAMP i djelatnike? Mi smo lani tijekom cijelog listopada održavali rock večeri u disku i svaki put smo bili u minusu. Što nije tada došao sa svojom ekipom da to zaživi? Gospodin Muljević bi sa svojom strankom prvo mogao podmiriti dugove stare 10 i više godina koje su napravili kod nas prilikom predizbornog skupa. Račun su potpisali, nisu platili, a ja sam na njega morao platiti porez - rekao je Pojer.


Dodaje kako je ugostiteljska ponuda u Požegi na zavidnoj razini te da ljudi imaju dobar izbor.


- Imamo vrhunske kafiće, restorane, pizzerije, slastičarnice i disco klubove. Takav sadržaj noćnog života, koji se svodi na tri dana (srijeda, petak i subota), nema nijedan grad u okolici. Ponuda pića i svega je na zavidnoj razini, nijedan ugostitelj nema neki loš predznak i mi ne želimo da se o nama priča kao da smo neki šljam - ustvrdio je Pojer.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI