Vandalizam nad sjenicom na Sajmištu: ¨To je bijes i ciljano uništavanje tuđeg truda¨ (foto)

Sjenica na Samištu
(FOTO: PUMA)

16.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 14484

"Već smo nekoliko puta čistili za njima, ali ovo sad je prešlo svaku granicu. To što rade je bijes i ciljano uništavanje tuđeg truda", ogorčen je Marijan Crnjac, predsjednik Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) koji nam šalje današnje fotografije njihove sjenice u požeškom stambenom naselju Sajmište.






- Uništili su voćke, palili gume, napravili su užasan nered. Uništili su nam i privremenu pregradu za vjetar i još dosta toga. O svemu smo obavijestili policiju - dodaje Crnjac koji vjeruje da to nisu učinili stanovnici Sajmišta.






Podsjetimo, udruga PUMA je za projekt sjenice na Sajmištu dobila 13.000 kuna od Zaklade "Slagalica", a Grad Požega im je donirao beton u vrijednosti 2.000 kuna. Kompletan posao oko izgradnje, uređenja i sadnje voćaka obavili su volonterski uz pomoć lokalnog stanovništva. Sjenica je otvorena pred kraj rujna prošle godine.















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI