¨To mi je poticaj za daljnji rad i usput da se dobro zabavljam¨

Zvjezdan Marjanović
(FOTO: Facebook)

30.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 8175

Big Band Požega je počeo s pripremama za novu koncertnu sezonu. Nakon brojnih nastupa po cijeloj Hrvatskoj i na HRT-u, požeški će glazbenici uskoro nastupiti i u susjednoj BiH, i to na poziv Veleposlanstva RH u Sarajevu.

- Nastupit ćemo u Gradskom kazalištu Požega 13. ožujka za Ligu protiv raka. Bit će to humanitarni koncert. U travnju nastupamo u Zagrebu, a kontaktiralo nas je i hrvatsko veleposlanstvo u BiH da nastupimo u sarajevskom Narodnom pozorištu - najavljuje Zvjezdan Marjanović, voditelj Big Banda Požega.

Zvjezdan Marjanović je kandidiran za ovogodišnju nagradu Grada Požege. Ovaj vrsni glazbenik koji je kao basist nastupio s mnogim popularnim glazbenicima iz Hrvatske i regije, rođen je u Travniku (BiH), a u Požegu se doselio 1999. godine. U prijedlogu predsjednika Gradskog vijeća Nine Smolčića piše kako je Marjanović kao glazbeni pedagog unaprijedio glazbeni život Požege i u isto vrijeme uspio promovirati naš grad u cijeloj zemlji i šire.


- Nisam znao za to. To je super. To će mi dati poticaj da i dalje radim za dobrobit grada, a da se usput i dobro zabavljam - komentirao je Marjanović.


Osim godišnje nagrade, za koju je predložen Zvjezdan Marjanović, Grad Požega će dodijeliti i kolektivnu nagradu Glazbenoj školi Požega, Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Požege i tvrtki Agronom d.o.o. Povelja humanosti će pripasti Veri Šimunović, a nagrada za životno djelo Antunu Lovriću. Prijedlog još treba biti usvojen u četvrtak na Gradskom vijeću.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI