Isključili im struju zbog duga: ¨Imam troje male djece, pomozite da platim priključak¨

Antonija Trošelj i Mario Čiko s djecom
(FOTO: Anđelko Banović)

25.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 28941

"Ne znam stvarno više kome se obratiti i što učiniti. Isključili su nam struju, a imam troje djece", obratila nam se Antonija Trošelj iz Sulkovaca kod Pleternice.

Antonija živi s dečkom i troje male djece. Kaže da se nikako još nisu stigli vjenčati jer je njezin dečko Mario proveo tri godine u zatvoru. Kad se vratio, nisu imali gdje biti pa su otišli kod njega u Sulkovce. U njegovoj je kući bila isključena struja jer nije mogao platiti račune.

- Pokušali smo platiti priključak, ali nismo nikako mogli sakupiti 10 tisuća kuna. Prikopčali smo se "na crno", ali su nas prijavili i HEP nas je došao ponovno isključiti - prepričava Antonija.


- Ana Marija ima 4 godine, Michael Gabrijel dvije godine, a Dorotea sedam mjeseci. Živimo sami, ja moram biti s djecom. Mario je tražio posao, ali bez uspjeha. Uspije tu i tamo pokoju dnevnicu zaraditi, ali to nije dovoljno. Ima još 7 mjeseci zatvora za odslužiti, inače bi otišao u inozemstvo raditi, ovako ne može. Živimo od dječjeg doplatka i porodiljne naknade. Nije mi zbog nas dvoje, mi možemo bez struje preživjeti lako, ali mi je zbog djece - dodaje Antonija.


Antonija poziva sve koji joj mogu pomoći, neka nazovu broj 0955794882 za detalje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI