Lajkovi za mladež Slavonije: ¨Javnost je prepoznala naš rad s djecom¨

Stariji pioniri Slavonije
(FOTO: ŠNK Slavonija/Facebook)

07.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 8583

"To je projekt koji traje tek šest mjeseci i moram vam priznati da su i mene iznenadili ovakvi rezultati. Drago mi je da su nas građani prepoznali i naše rezultate koji su došli nakon 6 mjeseci kontinuiranog rada s djecom", rekao nam je Mario Raguž, voditelj Škole nogometa grada Požege koja je, prema glasovima čitatelja 034portala, osvojila naslov najboljeg kluba s mlađim uzrastima u Požeško-slavonskoj županiji za 2014. godinu.



- Djeca su ujedinjena, roditelji također. Kada dođemo na natjecanje izvan Požeštine, svi se oni bore za boje našega grada - dodaje Raguž.





Od osnivanja gradske škole nogometa, koja je ujedinila mlađe uzraste klubova ŠNK Slavonija i NK Požega, u klubu trenira 300 djece i mladih u dobi od 6 do 18 godina. Podijeljeni su u 9 dobnih kategorija i s njima radi 9 školovanih trenera. To ih sve čini najmasovnijim pogonom za rad s mlađim kategorijama u našoj županiji.



- Ja se prije svega zahvaljujem roditeljima koji su nam dali povjerenje jer ipak i mi, barem u onom sportskom smislu, odgajamo tu djecu. Grad nam je pomogao da poboljšamo uvjete. Javnost je, eto, prepoznala naš rad koji ćemo nastaviti i trudit ćemo se postizati još bolje rezultate na svim natjecanjima - rekao nam je Krunoslav Prpić, predsjednik ŠNK Slavonije.



Među klubovima s uspješnim mlađim kategorijama, drugo mjesto prema glasovima naših čitatelja na Facebook stranici 034portala pripalo je Gradskom šahovskom klubu Požega, iz kojega se tijekom prošle godine istaklo više dječaka (Erik i Egon Hajpek, Roko Vlahov i Tibor Kakuk), a treće mjesto osvojio je Judo klub Judokan koji također već cijeli niz godina ostvaruje odlične rezultate s djecom na državnim i međunarodnim natjecanjima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI