ʺZašto gradski prostori zjape prazni i neiskorišteni?ʺ

Branimir Šćulac ispred kotlovnice u Babinom viru
(FOTO: Mario Nakić)

12.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8722

Javni prostori grada Požege i dalje zjape prazni i neuredni umjesto da se posude korisnicima od javnog interesa, upozorio je Branimir Šćulac, predsjednik HSU Požeško-slavonske županije.

- Prazan i zapušten prostor, lokal na raskrižju ulica Matice hrvatske, Svetog Roka i Orljavske, danas izlog i pano za oglašavanje svega i svačega, prljavih prozora i zapuštene unutrašnjosti zjapi prazan i neiskorišten. HSU je molila za prostor Grad Požegu da nam ga ustupi u korištenje, kako bismo ga uredili i koristili za potrebe građana. Dobili smo odgovor kako i drugi već godinama čekaju taj prostor - kazao je Šćulac.

Umirovljenici i more


Predsjednik požeško-slavonskog HSU-a je zapitao požeške umirovljenike hoće li ove godine ići na more:


- Mirovine su zamrznute do 2013. godine i iznose samo 38 posto prosječnih primanja u Hrvatskoj. Umirovljenici još uvijek osjećaju posljedice harača, cijene divljaju, a grijanje je ove godine poskupjelo za 61,5 posto odlukom socijalno osjetljivog Gradskog vijeća. Požeški umirovljenici, hoćete li uz sve to moći otići na more i tko vas uopće zastupa? Koja je stranka u vašem gradu uopće pitala kako je vama?


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI