Kovač i Nikolić najavljuju novu dvoranu u Kutjevu (video)

Svečani početak radova na veterinarskoj ambulanti u Poslovnoj zoni Kutjevo
(FOTO: Mario Nakić)

01.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11841

"Nismo dobili ničiju pomoć i zbog toga nam je drago. Možemo reći da su članovi ove zadruge dosad sve troškove sami financirali", rekao je Miroslav Kovač, upravitelj Uzgojno-poslovno-obrazovnog centra Simentalac, koji broji 15 uzgajivača simentalskog goveda Požeštine pri današnjem svečanom otvaranju radova na njihovoj prvoj poslovnoj zgradi u Poslovnoj zoni Kutjevo.

Vrijednost radova je 1,5 milijuna kuna uz 200.000 kuna troškova za zemljište i ishodovanje potrebnih dozvola. Izvođač radova je tvrtka Trgogradnja iz Bekteža. Objekt bi trebao biti izgrađen do kraja listopada, a potom će se u njemu otvoriti veterinarska ambulanta i prostorije UPOC-a. Upravitelj Kovač je iznio ideju kako bi Centar u suradnji s Gradom mogao u budućnosti izgraditi i višenamjensku dvoranu na području Poslovne zone, dvoranu koja bi između ostalog mogla poslužiti i za stočni sajam.

Gradonačelnik Ivica Nikolić, koji je svečano otvorio radove, objeručke je prihvatio njegovu ideju.


- Kada se stvore potrebni uvjeti za otvaranje veterinarske ambulante, zaposlit ćemo četvero ljudi, od kojih troje visokoobrazovanih i jednu osobu sa srednjom stručnom spremom - istaknuo je Kovač na kraju.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI