Očekuje vas red glazbe, red mode te koncert Begina i Igora Delača

Marina Maras, Silvija Podoljak, Mario Budiščak (Begini)
(FOTO: Lidija Galić)

02.09.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 8789

- Bez obzira na vrijeme, nastavljamo u festivalskom duhu. U pješačkoj zoni od 17,30 sati svoje će kuharske sposobnosti odmjeriti žene poduzetnice Nives Grbić Lovrić i Vlasta Pandžić. Na Uglu plesa i običaja od 17 do 18 i od 19 do 20 sati nastupaju KUD Velika, Plesna radionica Ilijane Lončar i Plesni studio Marine Mihelčić te Plesni studio Excite iz Kutjeva. Na Uglu bećarca od 17 do 19 sati nastupaju Kćeri ravnice, na Uglu klasičara učenici Glazbene škole Požega, na Uglu mađioničara Jozo Ciganović dok će ulicama grada od 18 do 20 sati zapjevati Zavičajno društvo Vila Velebita. Od 22 sata nastupaju Javni red i Bruna Oberan – najavila je današnji program Aurea festa direktorica TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

Na glavnoj pozornici od 20 sati će se održati Festival mode i nakita.

- To smo osmislili kao modnu reviju. Modeli su manekenke Obrtničke škole, požeški pjevači i gosti Igor Delač i Begini. Bit će to red glazbe, red mode, a na kraju će koncert održati Begini i Igor Delač. Nastupit će i djeca Plesne radionice Ilijane Lončar – najavila je prodirektorica Marina Maras.


- Drago nam je što su i manekeni od sto kilograma dobili priliku nositi modne revije – rekao je u šali Mario Budiščak, pjevač Begina. Podsjetio je da su Begini u Požegu na festival došli „turistički“ prije četiri godine i odmah ušli u finale.


- Ove smo godine došli s pozivnicom i sretni smo zbog toga jer ovo je najkvalitetniji tamburaški festival – rekao je Budiščak najavljujući nastup Begina na finalnoj festivalskoj večeri, u subotu.

Večerašnji program vodi Dalibor Petko s Narodnog radija.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI