Konjički turnir posjetilo preko 1.500 ljudi, pobijedio Mađar

30.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 17236

Na Prvenstvu Hrvatske u vožnji dvoprega, održanom proteklih dana na pleterničkom hipodromu, prvo mjesto osvojio je gost iz Mađarske Robert Kiss. Među predstavnicima Hrvatske najuspješniji je bio Antun Živić koji je vozio za Državnu ergelu Đakovo - Lipik. Članovi Konjičkog kluba Pleternica osvojili su šesto (Dario Dorušak) i osmo mjesto (Tihomir Salarić).

- Taj rezultat naših predstavnika nije toliko dobar, ali je zadovoljavajući s obzirom na sve uvjete. Vozili su s mladim konjima, nije jednostavno doći na takvu utakmicu s konjima koji nemaju dovoljno natjecanja u nogama - rekao je Domagoj Katić, predsjednik Organizacijskog odbora turnira i tajnik KK Pleternica.

Iskazao je svoje zadovoljstvo posjećenošću i ovogodišnjim programom.


- Svi smo se složili da je ovo bio najbolje organiziran turnir dosad. Udružili smo se s Konjogojstvenom udrugom Pleternica, oni su pozvali ljude na vožnju slavonskim kolima i organizirali tehničko jahanje, što je bilo izuzetno atraktivno. Četiri lovačka društva s pleterničkog područja kuhala su gulaš i čobanac u humanitarne svrhe, sakupili su 1.600 kuna za žrtve poplava, imali smo i Sajam udruga u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pleternice.


- S obzirom da je prostor dosta velik, teško je procijeniti broj posjetitelja, ali mislim da je tijekom trodnevnog turnira na hipodromu bilo ukupno više od 1.500 ljudi - dodaje Katić.

FOTO Pogledajte fotogaleriju od subote.
FOTO Pogledajte fotogaleriju od nedjelje.
VIDEO Pogledajte videoprilog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI