Bruno korak do ostvarenja sna; iz 1. ŽNL u Bundesligu

Bruno Babić danas putuje na pripreme u Njemačku
(FOTO: Lidija Galić)

12.05.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 13465

Prilika života kakvu dobiju tek rijetki pružila se 21-godišnjem Bruni Babiću iz Požege. Ovaj strastveni nogometaš, nakon osam godina aktivnog igranja, danas putuje na jednomjesečne pripreme u njemački prvoligaš Augsburg.

- Igrao sam dosad prednjeg i zadnjeg veznog za Kuzmicu, Pavlovce, Slavoniju i Požegu. Na preporuku oca od moje djevojke koja tamo živi pozvali su me u Njemačku na pripreme i ako se dobro pokažem imam priliku ostati igrati u Bundesligi – prepričava Bruno.

- Kad dođem najprije moram na liječnički pregled. Trenirat ću triput dnevno, dobio sam vlastitog trenera, a bit će tu i dodatnog treniranja ako se želim pokazati kako treba. U Njemačkoj ostajem definitivno. Ako ne uspijem u Augsburgu tražit ću neki drugi klub jer to je moj san – kaže Bruno.


I dok mu se u Njemačkoj smiješi početna mjesečna plaća od deset tisuća eura ovdje je, kaže, igrao bez kune naknade.


- Nemam posao, pitanje je kad bi ga dobio, a nogomet je ono što volim i znam raditi. Dat ću sve od sebe da uspijem i potpišem ugovor na četiri godine – vjeruje Bruno u ostvarenje svog životnog sna.

Na put za Njemačku danas odlazi pun iščekivanja. Vjeruje da ćemo se za mjesec dana čuti s još boljim vijestima od onih koje je dobio prije tjedan dana kad su ga pozvali na pripreme u Bundesligu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI