Otvorenje lipičkih bazena 30. svibnja, cijene niže nego lani

Lipički bazeni dio su ZRC-a
(FOTO: Mario Barać)

23.04.2014. | Mario Barać
Pregleda: 19496

Nikolina Gunjević, vlasnica Ugostiteljskog obrta "LAN" iz Lipika, zakupila je bazene u Lipiku i hotel "Lipa", potvrdio nam je Milan Nakić, stečajni upravitelj ZRC-a.

Samo jedna ponuda

- Na natječaj je u roku pristigla jedna ponuda i izabrali smo tog jedinog ponuditelja. Do kraja tjedna dužni su ispuniti određene financijske obaveze prema zakupodavcu i ukoliko to odrade, slijedi sklapanje ugovora i ulazak u posjed - pojasnio je Nakić.
O detaljima ponude nije želio govoriti.


- Mogu samo reći da je oglašena mjesečna zakupnina bila deset tisuća kuna plus PDV za hotel i isti iznos za bazene, a zakupnik je ponudio više od početnih cijena. Nadam se da će ispoštovati svoje obaveze i da ćemo sklopiti ugovor te da će ljudi ovo ljeto moći koristiti bazene. Najam je na neodređeno vrijeme, a najdalje do prodaje u stečajnom postupku - ističe Nakić.


Na pitanje je li bilo konkretnih i ozbiljnih ponuda za kupovinu ZRC-a, Nakić odgovara: Za sada nije bilo niti jedne ponude za kupnju nekretnina.


Puno sadržaja i manje cijene ulaznica

Novi zakupnik otvorenje bazena najavljuje već za 30. svibnja.

- Još treba pričekati petak i potpisivanje ugovora, a za sada mogu reći da će ovo ljeto biti jako bogato događanjima i koncertima na bazenima. Otvaranje bazena je 30. svibnja i planiramo da će biti otvoreni sve do 1. rujna. Što se tiče ulaznica, bit će nešto jeftinije nego lani. Otvaranje "Lipe" planiramo 2. lipnja, a radit će smanjenim intenzitetu i to kao prenoćište. O ostalim detaljima ćemo javnost upoznati nakon potpisivanja ugovora - rekao nam je Ljubomir Gunjević.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI