¨Još uvijek mi nisu objasnili zašto više ne radim u Slavoniji¨

Mile Krmar
(FOTO: Mario Nakić)

19.04.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 12716

"U NK Slavoniji sam proveo 27 godina, prvo kao nogometaš, a zatim kao trener. Unazad zadnjih godinu dana nisam više trener, a nitko iz sadašnje uprave kluba me nije o tome obavijestio niti su mi objasnili razloge zašto im više nisam potreban", rekao nam je Mile Krmar, dugogodišnji trener mlađih uzrasta u NK Slavoniji koji je nakon promjene gradske vlasti u Požegi smijenjen.

Krmar naglašava kako nije niti u jednoj političkoj stranci, politika ga kao sportaša ne zanima, bavi se isključivo nogometom s kojim je ostvario brojne rezultate pa ga time još više čudi zašto nakon toliko godina uloženih u požeški nogometni klub više ne može tamo raditi.

- Ne znam zašto je sport upleten u taj dio političkog života, zašto se mora događati da me roditelji i djeca dan-danas zovu jer su na neki način zakinuti. Mislim da sam iskusan trener, igrao sam profesionalno nogomet, mogao bih prenijeti velika znanja i biti mentor mladim trenerima koji sada rade u Slavoniji. Zašto su novi ljudi, koji su došli u klub, to napravili i koji je razlog tomu, još uvijek ne znam - kaže Krmar.


Njegove mlade momčadi Slavonije su godinama bile, iza Osijeka i Cibalije, u samom vrhu regionalnog nogometa, naglašava Krmar.


Na ovu temu tražili smo i očitovanje Uprave ŠNK Slavonija. Prema riječima predsjednika Marinka Šarića, Krmar kao trener ipak još nije posve otpisan.

- Kada sam preuzeo funkciju predsjednika, njega više nije bilo u klubu. Dakle, imali smo u međuvremenu jedan "prazan prostor". Mi poštujemo i cijenimo gospodina Krmara, zovemo ga redovito na utakmice veterana i drago nam je što se odaziva, ali trenutačno imamo 6 trenera. Slavonija dugo nije imala toliko trenera, imamo po jednoga za svaku selekciju. To su sve školovani, obučeni ljudi za taj posao. Međutim, imamo još uvijek i gospodina Krmara u vidu i ako se stvore uvjeti i bude potrebe, mi ćemo ga pozvati - odgovorio je Šarić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI