Anketa HDZ-a je lažna, Josipa Miličević pobjeđuje u prvom krugu

Boro Grubišić, Vladimir Šišljagić, Josipa Miličević i Robert Čamak
(FOTO: HDSSB promo)

21.03.2014. | HDSSB promo
Pregleda: 20013

- Pojavio se danas tzv. "Kutjevački glasnik", a pojavit će se i na drugim mjestima HDZ-ova anketa kako njihov kandidat vodi prema istraživanju javnog mnijenja. Ne vjerujte toj anketi, lažna je, neistinita i obmanjujuća. Istina je drukčija, istina je da je Josipa Miličević u prednosti, to su rezultati ankete, ali njima to ne odgovara. Neka HDZ pokaže pravu anketu, onu koja je vjerodostojna.

- Zato je vaša odluka ispravna - glasajte za Josipu i njen tim jer oni će u Kutjevu donijeti promjene - rekao je predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić na predizbornom skupu HDSSB-a u Vetovu u do kraja ispunjenom društvenom domu.

O projektima koje rade u Osječko-baranjskoj županiji govorio je predsjednik Razvojne agencije Slavonije i Baranje Stjepan Ribić.
- Naša agencije je do sada uspješno privukla više od 300 EU projekta ukupne vrijednosti više od 300 milijuna eura. I zbog toga nas srce boli jer se Kutjevo zatvorilo za novce Europske unije. Zato želimo doći u Kutjevo i pomoći Zlatnoj dolini i Kutjevu da se razviju.


Vi ste svima poznat kraj, trebaju vam vinske ceste. Znate li koliko smo mi povukli za vinske ceste povukli sredstva? Gotovo 5 milijuna eura. Više od 20 km vinskih cesta, to želimo pomoći i Vama, ali da biste to imali nemojte prespavati nedjelju, izađite na izbore, glasajte za Josipu da i vama donesemo te projekte, rekao je Ribić.


Predsjednik županijskog HDSSB-a Dražen Đurović rekao je kako je nedavno u Grabarju na predizbornom skupu gostovao i gradonačelnik Pakraca Davor Huška koji je najavio da će oni raditi projekte za Kutjevo i kako će se Kutjevo moći ugledati na Pakrac.

- Oni koji su se pokazali potpuno neuspješni u rješavanju problema vlastitog grada hodaju okolo i nude recepte i pomoć drugima. A ne znaju pomoći ni sami sebi. Svašta se događa u političkim kampanjama, rekao je Đurović.


Stjepan Ribić, Boro Grubišić, Robert Čamak, Josipa Miličević, Dražen Đurović i Vladimir Šišljagić u Vetovu (foto: HDSSB promo)

- Situacija je sljedeća - HDSSB ima pobjednički tim. Iza Josipe Miličević stoji HDSSB, saborski zastupnici HDSSB-a, iza nje stojimo svi mi, iza Josipe stoji Razvojna agencija Slavonije i Baranje. Kutjevu je potrebna kvaliteta, u Kutjevu se stvari moraju početi događati - rekao je Đurović.

- Hvala svima koji ste mi dali potporu zbog koje smo u Gradskom vijeću imali 4 vijećnika i zbog toga smo uspjeli provesti dio predizbornog programa - smanjenje komunalne naknade na 1 kunu za kubni metar prilikom legalizacije objekata. Vjerovali smo da je to za dobrobit svih naših sugrađana, pogotovo onih koji su u teškom financijskom stanju, da se pitalo gospodina Nikolića to ne bi bilo tako, rekla je kandidatkinja za gradonačelnicu Kutjeva Josipa Miličević.

Dodala je kako će prvi zadatak kao gradonačelnice biti smanjenje svoje plaće, dok će se zamjenik gradonačelnice Robert Čamak u potpunosti odreći volonterke naknade koja bi iznosila 75.000 kuna. - Svoje naknade odreći će se i svi vijećnici HDSSB-a izabrani u novo Gradsko vijeće.

- Zato nas podržite, dajte povjerenje našem stručnom i širokom timu, dajte nam šansu da u Kutjevo dovedemo pravi europski novac, i sami vidite da se to može u Osijeku, Belišću, imamo sve potencijale, a sada i ljude koji to mogu realizirati. Hvala Vam svima od srca - zaključila je kandidatkinja Miličević.

Pozvala je sve večeras u Kutjevo u kino dvoranu u 19 sati na završno predstavljanje programa HDSSB-a "Za vrhunsko Kutjevo".



Pogledajte Facebook profil kandidatkinje za gradonačelnicu Kutjeva Josipe Miličević.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI