Josip Budimir HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Kutjeva

Predstavljanje HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Kutjeva
(FOTO: HDZ promo)

07.03.2014. | Promo
Pregleda: 14757

Josip Budimir, sveučilišni prvostupnik ekonomije, kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Kutjeva. Njegov zamjenik je Ivica Malnar, uspješni poljoprivrednik iz Bekteža, a nositelj liste za Gradsko vijeće Kutjeva je prosvjetni djelatnik Pile Miškić. Objavio je to danas na konferenciji za novinare predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Franjo Lucić.

Predstavljenim kandidatima potporu su došli dati župan Alojz Tomašević, požeški gradonačelnik Vedran Neferović i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Upravo je dvoje potonjih Franjo Lucić uzeo kao primjer kontinuiteta i u Kutjevu rekavši kako HDZ šansu daje mladim i sposobnim ljudima i u njima vidi zajamčeni prosperitet gradova i općina u Požeško-slavonskoj županiji.

– HDZ Kutjevu nudi mladost, stručnost i energiju potpomognutu iskustvom, a s obzirom na činjenicu da upravljamo županijom i skoro svim gradovima i općinama, Kutjevo će dobiti i prijeko potrebnu stabilnost koju, i ovi vanredni izbori pokazuju, nije imala, istaknuo je Lucić.





26-godišnji Budimir, koji će za koji mjesec postati i magistar ekonomije, predstavljajući se naglasio je kako je njegova kandidatura motivirana generacijskom odgovornošću za promjenom više nego nezavidne pozicije u kojoj se nalazi Kutjevo.

- Mladi svakodnevno napuštaju Kutjevo, gospodarstvo propada, sportski, kulturni i drugi sadržaji su na najnižim granama, konstatirao je Budimir te nastavio kako je njegova vizija gospodarski razvoj Kutjeva, ubrzani razvoj poljoprivrede, vinogradarstva, i turizma koji imaju ogromni potencijal. Kutjevo je veliki brand kojemu treba vratiti stari sjaj i usmjeriti ga na pravi kolosijek - zaključio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika.

Ivica Malnar je svoj motiv za kandidaturom obrazložio činjenicom da unatoč tome što osobno uspješno razvija svoje gospodarstvo da je upitna kvalitetna budućnost njegove djece i mladih naraštaja, ako se nastavi gospodarsko nazadovanje u Kutjevu.

- Moja moralna i ljudska obveza je staviti svoje znanje i iskustvo na službu svome kraju i pokušati dati doprinos novom pozitivnom putu, istaknuo je Malnar.

Nositelj liste Pile Miškić usporedio je nedavnu izjavu jednog uglednog teologa koji je izrekao misao kako je svaka kriza i nova šansa. Tako je po njemu i ova kriza u Kutjevu šansa da novim ljudima, novom politikom, mladošću i pozitivnom energijom Kutjevo krene putem napretka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI