034TV - Drobionica 3 - Saša Đurđević

Saša Đurđević u Drobionici
(FOTO: Screenshot)

03.03.2014. | Mario Barać
Pregleda: 9288

Saša Đurđević, kantautor iz Lipika gost je nove, treće po redu emisije "Drobionica" koju zajedničkim snagama i vještinama proizvode 034portal i FOTOImago iz Pakraca.

Saša je glazbenik koji ne snima albume nego samo singlove, nema izdavača, a u glazbi radi praktički sve sam. Šira javnost ga je upoznala prije nekoliko godina kada je surađivao s Avom Karabatić za koju ima "samo riječi hvale", a Saša je otvoreno progovorio i o tome kako je na svojim nastupima "ubio karaoke".

Ako vas zanima koja bi Saša glazbena zvijezda voli postati ili s kime bi snimio duet, pogledajte novu "Drobionicu" u kojoj ipak nećete saznati Sašine godine jer, kako i sam ističe, o njima ne želi govoriti. Ali zato možete pogađati.





Autor emisije: Ivan Jakovljević
Voditelj: Mario Barać
Snimanje i montaža: Ivan Jakovljević i Sheldon Miles
Produkcija: FOTOimago

LINK Pogledajte na YouTubeu.

Glazbenu emisiju "Drobionica" gledajte ponedjeljkom u 20 sati na 034portalu. Demo bendovi i izvođači, zainteresirani za gostovanje, javljajte nam se na e-mail: [email protected].



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI