Bučani deklasirali Kutjevo i izbili na 3. mjesto

Igrači BSK Buka bili su bolji od domaćina u Kuzmici
(FOTO: BSK Buk)

22.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8533

Nogometaši BSK Buka su danas bili uvjerljivi na svom igralištu deklasiravši u 4. kolu 1. ŽNL goste iz Kutjeva rezultatom 6:1. Po dva gola zabili su Valentin Podobnik, Mario Martin i Marko Klapšić, dok je jedini gol za Kutjevčane postigao Josip Budimir.

BSK Buk - Kutjevo 6:1


- Utakmica je bila solidna. Kutjevo se u prvom poluvremenu dosta dobro držalo, ali u nastavku utakmice su se raspali, što smo mi znali iskoristiti - komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik BSK Buka.

Nakon ove pobjede BSK Buk je izbio na treće mjesto, a zaostaje dva boda za drugoplasiranim Papukom i četiri boda za vodećim Hajdukom.


- Ja sam rekao, mi uvijek idemo na prvo mjesto. Sigurno ćemo i ove godine završiti sezonu u gornjem dijelu tablice - prognozira Klapšić.


Trener Kutjeva Pero Majstorović ipak smatra da je utakmica mogla završiti drukčije.

- Moglo je biti bolje, to je sigurno. Zahvaljujući vlastitim greškama smo primili golove i nismo se dobro snašli u napadu - rekao je Majstorović.

NK Kutjevo nakon četiri kola ima upisanu samo jednu pobjedu i tri poraza. Nedavno je održana skupština kluba, novi ljudi su ušli u klub i, prema Majstorovićevim najavama, bit će novosti i u sastavu.

Sloga - Sulkovci 2:0

Nakon prošlotjednog debakla u Vidovcima, Nogometni klub Sloga iz Trenkova danas se pred domaćom publikom pokazao u puno boljem izdanju. Trenkovčani su svladali nimalo bezopasnu momčad iz Sulkovaca rezultatom 2:0.

Tim osvježenje - Mladost 1:0

U sinoćnjem derbiju začelja u Kuzmici, domaće Tim osvježenje osvojilo je prve bodove u sezoni. Minimalnom, ali vrijednom pobjedom od 1:0 odlijepili su se sa samog dna i prešli Požegu, dok je njihov protivnik, NK Mladost iz Pavlovaca ostao jedina momčad bez ijednog osvojenog boda u ova četiri kola.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Perica Zrakić, a trener Kuzmice Ivo Papak kazao nam je kako je njegova momčad imala više prilika i na kraju zasluženo pobijedila u dobrom i korektnom susretu.

1. ŽNL - tablica nakon 4. kola

1. HAJDUK (Pakrac)...............12 (16:6)
2. PAPUK (Velika)................10 (19:6)
3. BSK BUK........................8 (11:4)
4. CROATIA (Mihaljevci)...........7 (7:3)
5. SULKOVCI.......................7 (7:4)
6. DINAMO (Vidovci)...............7 (9:7)
7. SLOGA (Trenkovo)...............5 (4:6)
8. KAPTOL.........................4 (5:7)
9. KUTJEVO........................3 (7:15)
10. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)......3 (2:12)
11. POŽEGA........................1 (5:11)
12. MLADOST (Pavlovci)............0 (2:13) 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI