Mejaši: Požega jako puno znači nama glazbenicima

Mejaši
(FOTO: Matea Pandžić)

31.08.2013. | Matea Pandžić
Pregleda: 14029

Tamburaški sastavi "Mejaši", "Džentlmeni" i "Veličke legende" danas su u Gradskom kazalištu Požega održali promociju novih spotova za skladbe koje su sinoć odsvirali premijerno na Večeri vina i pjesme požeškog festivala. Mejaši su promovirali videospot za pjesmu "Bolji nego ikad", a nova pjesma Džentlmena se zove "Nije meni ljubav suđena".



- S obzirom da naš sastav čine mladi dečki, želim se zahvaliti svima koji nas mlade podržavaju. Cilj novog spota bio je napraviti nešto novo i drukčije, a to smo uspjeli zahvaljujući suradnji s Filipom Dizdarom koji razumije naše ideje te ih zna provesti u djelo. Izuzetna nam je čast što je promocija našeg novog spota u Požegi jer svi jako dobro znamo da Požega jako puno znači svim glazbenicima - rekao je Edo, član tamburaškog sastava "Mejaši" dodavši da izuzetno cijene Požegu i požeški festival te samim dolaskom u grad vjeruju da nešto vrijede.


- Ovdje smo prije godinu dana osvojili drugo mjesto za pjesmu "Jedina ljubav moja", nadamo se da ćemo i ove godine ostvariti dobre uspjehe. Nova pjesma snimljena je na lokaciji u Zagrebu, mislim da se spot ne može opisati nego da morate pogledati što smo htjeli njime i pjesmom reći - kažu Džentlmeni.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI