Damir Bognar novi je trener NK Slavonija

Damir bognar
(FOTO: Bojan Miščević)

19.07.2013. | Vjeran Blašković
Pregleda: 10793

Izvršni odbor NK Slavonija donio je odluku o novom treneru kluba. Kako nam je potvrdio predsjednik kluba Marinko Šarić prvim trenerom imenovan je Damir Bognar, dok će drugi trener tj. njegov zamjenik biti Krešimir Brkić.

Damir Bognar je nekada igrao u Slavoniji, a dugogodišnji je trener Kamen Ingrada. Krešimir Brkić igrao je u Osijeku i Rijeci, a bio je i član mlade hrvatske reprezentacije do 21 godine u generaciji sa Srnom i Kranjčarom.

- Radi se o iskusnim ljudima koji imaju trenersku licencu. Donijeli smo odluku da moramo pojačati klub u profesionalnom smislu. Naša želja je vratiti toplu atmosferu i ljude na stadion. Važno je reći da veterani Slavonije 12 godina nisu odigrali utakmicu, a prijateljska s NK Požegom nije odigrana 8 godina - kaže novi predsjednik NK Slavonija Marinko Šarić.


- Želimo vratiti djecu na stadion, a tako i njihove roditelje, bez školovanoga trenera to nam ne bi bilo lako i zato smo donijeli ovakvu odluku, pojašnjava Šarić.


Na pitanje kakvi su bili posljednji kontakti s prijašnjim trenerom Krešimirom Poletijem Šarić nam kaže kako kontakata s njim nije imao otkako je nedavno izabran za predsjednika kluba.

Prozivka i  prvi trening igrača s novim trenerom Damirom Bognarom bit će u ponedjeljak (22.7.2013.) u 18 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI